Veal Parmigiana – Röyhkeä klassikko
Raskas, lohduttava ja röyhkeä – kuin mies, joka tilaa sen ilman katumusta.
Julkaistu: 22.10.2025 (päivitetty 22.10.2025)
🥩 Veal Parmigiana – Röyhkeä klassikko
Annoksia: 4 Aika: 50 minuuttia Taso: klassinen ja anteeksiantamaton
Ainekset
- 4 ohutta vasikanleikefilettä
- 2 dl korppujauhoja
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 400 g tomaattikastiketta
- 200 g mozzarellaa, viipaleina
- 100 g parmesaania, raastettuna
- Suolaa ja pippuria
Valmistus
- Kuivaa vasikanleikkeet ja mausta.
- Pyöritä ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhossa.
- Paista öljyssä molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
- Aseta uunivuokaan, päälle kastike, mozzarella ja parmesaani.
- Paista 200 °C noin 20 min, kunnes kuplii.
Mafian pöydässä
Tätä ei syödä salaa – se on voiton merkki. Leike on kuin pomokin: pehmeä päältä, kovettu sisältä.
Kategoriat: liharuoat