Veal Parmigiana – Röyhkeä klassikko

Raskas, lohduttava ja röyhkeä – kuin mies, joka tilaa sen ilman katumusta.

Julkaistu: 22.10.2025 (päivitetty 22.10.2025)

Veal Parmigiana – Röyhkeä klassikko

🥩 Veal Parmigiana – Röyhkeä klassikko

Annoksia: 4 Aika: 50 minuuttia Taso: klassinen ja anteeksiantamaton

Ainekset

Valmistus

  1. Kuivaa vasikanleikkeet ja mausta.
  2. Pyöritä ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhossa.
  3. Paista öljyssä molemmilta puolilta kullanruskeiksi.
  4. Aseta uunivuokaan, päälle kastike, mozzarella ja parmesaani.
  5. Paista 200 °C noin 20 min, kunnes kuplii.

Mafian pöydässä

Tätä ei syödä salaa – se on voiton merkki. Leike on kuin pomokin: pehmeä päältä, kovettu sisältä.


Kategoriat: liharuoat