Valkosuklaa-karpalotryffelit

Pehmeät ja makeat valkosuklaa-karpalotryffelit – täydellinen joulun makea lahja tai jälkiruoka.

Julkaistu: 31.10.2025

Valkosuklaa-karpalotryffelit

Ainekset (n. 20 kpl)

Valmistusohje

  1. Kuumenna kerma ja voi kattilassa lähes kiehuvaksi.
  2. Lisää paloiksi pilkottu valkosuklaa ja sekoita, kunnes sulaa tasaiseksi massaksi.
  3. Sekoita joukkoon hienonnetut karpalot.
  4. Jäähdytä massa jääkaapissa noin 1–2 tuntia.
  5. Muotoile palloiksi ja pyörittele tomusokerissa.

Vinkki

Säilytä kylmässä. Tryffelit sopivat myös lahjarasiaan joulun makeaksi yllätykseksi.

Ravintoarvot / annos

  • Energia: 420 kcal
  • Proteiini: 4 g
  • Rasva: 26 g
  • Hiilihydraatit: 38 g

Kategoriat: leivonta, joulu