Uunibroileri kermaisella kastikkeella
Helppo ja mehevä uunibroileri – kermainen kastike ja yrttimausteet tuovat makua arkeen ja juhlaan.
Julkaistu: 31.10.2025
Uunibroileri kermaisella kastikkeella
Ainekset (4 annosta)
- 600 g broilerin rintafileitä
- 2 dl ruokakermaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl paprikajauhetta
- ½ tl suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl voita paistamiseen
- tuoretta persiljaa
Valmistusohje
- Ruskista broilerit pannulla nopeasti molemmin puolin.
- Siirrä uunivuokaan ja lisää päälle hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
- Kaada päälle ruokakerma ja mausta.
- Kypsennä 200 °C uunissa noin 25 minuuttia.
- Koristele persiljalla ja tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa.
Vinkki
Voit lisätä kastikkeeseen myös aurajuustoa tai dijon-sinappia syvempään makuun.
Ravintoarvot / annos
- Energia: 480 kcal
- Proteiini: 40 g
- Rasva: 25 g
- Hiilihydraatit: 12 g
Kategoriat: arkiruoat