Uunibroileri kermaisella kastikkeella

Helppo ja mehevä uunibroileri – kermainen kastike ja yrttimausteet tuovat makua arkeen ja juhlaan.

Julkaistu: 31.10.2025

Uunibroileri kermaisella kastikkeella

Ainekset (4 annosta)

Valmistusohje

  1. Ruskista broilerit pannulla nopeasti molemmin puolin.
  2. Siirrä uunivuokaan ja lisää päälle hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
  3. Kaada päälle ruokakerma ja mausta.
  4. Kypsennä 200 °C uunissa noin 25 minuuttia.
  5. Koristele persiljalla ja tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kanssa.

Vinkki

Voit lisätä kastikkeeseen myös aurajuustoa tai dijon-sinappia syvempään makuun.

Ravintoarvot / annos

  • Energia: 480 kcal
  • Proteiini: 40 g
  • Rasva: 25 g
  • Hiilihydraatit: 12 g

Kategoriat: arkiruoat