Tonnikalapasta
Nopea ja edullinen tonnikalapasta – valmis vartissa.
Julkaistu: 6.10.2025
Tonnikalapasta
Ainekset (4 annosta)
- 400 g pastaa
- 2 tlk tonnikalaa öljyssä
- 1 sipuli, 1 valkosipulinkynsi
- 2 dl ruokakermaa tai kaurakermaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa, pippuria, tilliä
- (halutessa) kourallinen kapriksia tai maustekurkkuja
Valmistusohje
- Keitä pasta al denteksi.
- Kuullota sipulit, lisää tonnikala ja kerma.
- Mausta sitruunalla ja tillillä, hauduta pari min.
- Sekoita pasta kastikkeeseen, tarjoile heti.
Vinkkejä
- Lisää herneitä tai pinaattia vihreää potkua varten.
Ravintoarvot / annos
- Energia: 500 kcal
- Proteiini: 28 g
- Rasva: 18 g
- Hiilihydraatit: 55 g
Kategoriat: arkiruoat, pastat-risotot