Sitruunajuustokakku ilman liivatetta – helppo ja raikas

Pehmeä ja raikas sitruunajuustokakku, joka hyytyy ilman liivatetta. Täydellinen juhliin ja viikonlopun herkutteluun.

Julkaistu: 29.11.2025

Sitruunajuustokakku ilman liivatetta

Raikas, pehmeä ja uskomattoman helppo juustokakku ilman liivatetta. Hyytyy jääkaapissa – ei uunia, ei säätöä.

Ainekset (8 annosta)

Pohja

Täyte

Valmistusohje

  1. Pohja: Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuokaan ja nosta jääkaappiin.
  2. Täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto, sokeri, sitruunankuori, sitruunamehu ja vaniljasokeri.
  3. Kääntele kermavaahto varovasti tuorejuustomassaan.
  4. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
  5. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Vinkki

Halutessasi voit lisätä pinnalle lemon curd -kerroksen.

Katso myös

Ravintoarvot / annos

  • Energia: 365 kcal
  • Proteiini: 5 g
  • Rasva: 24 g
  • Hiilihydraatit: 32 g

Kategoriat: leivonta