Joulun lohirulla

Näyttävä mutta helppo kylmä alkuruoka juhlapöytään – lohirulla tuorejuustolla ja tillillä.

Julkaistu: 24.10.2025

Joulun lohirulla

Ainekset (8 annosta)

Valmistusohje

  1. Aseta lohisiivut tiiviisti leivinpaperin päälle suorakaiteeksi.
  2. Sekoita tuorejuusto, tilli, sitruunamehu ja pippuri.
  3. Levitä seos lohen päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla.
  4. Nosta jääkaappiin vähintään tunniksi.
  5. Viipaloi ja tarjoa tillillä koristeltuna.

Vinkki

Voit tehdä rullan edellisenä päivänä – maku paranee jääkaapissa yön yli.

Ravintoarvot / annos

  • Energia: 220 kcal
  • Proteiini: 18 g
  • Rasva: 15 g
  • Hiilihydraatit: 2 g

Kategoriat: sesongit, joulu, arkiruoat